SÄKER SSL KRYPTERING

MCG25 CHEF BLACK Mikrovågsugn med Grill & Varmluft

Märke: Caso

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ MCG25 CHEF BLACK Mikrovågsugn med Grill & Varmluft billigt online. MCG25 CHEF BLACK Mikrovågsugn med Grill & Varmluft är kategoriserad under kategorin Mikrovågsugnar. Läs mer om MCG25 CHEF BLACK Mikrovågsugn med Grill & Varmluft och Mikrovågsugnar nedan.

Video

Läs mer om MCG25 CHEF BLACK Mikrovågsugn med Grill & Varmluft

Jämför produkt MCG25 CHEF BLACK Mikrovågsugn med Grill & Varmluft hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten MCG25 CHEF BLACK Mikrovågsugn med Grill & Varmluft i kategorin Mikrovågsugnar här hos oss.

Från faktabanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Grill

En grill är ett slags stekredskap, en anordning som används för att grilla.