SÄKER SSL KRYPTERING

Zest Soft Touch Elektrisk Pepparkvarn Svart 18 cm

Märke: Peugeot

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Zest Soft Touch Elektrisk Pepparkvarn Svart 18 cm billigt online. Zest Soft Touch Elektrisk Pepparkvarn Svart 18 cm är kategoriserad under kategorin Kvarnar. Läs mer om Zest Soft Touch Elektrisk Pepparkvarn Svart 18 cm och Kvarnar nedan.

Video

Läs mer om Zest Soft Touch Elektrisk Pepparkvarn Svart 18 cm

Jämför produkt Zest Soft Touch Elektrisk Pepparkvarn Svart 18 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Zest Soft Touch Elektrisk Pepparkvarn Svart 18 cm i kategorin Kvarnar här hos oss.

Från faktabanken

Zest

Zest är strimlor av den yttersta, färgade delen av skalet från citrusfrukter. Zest används som smaksättare och dekoration i mat och efterrätter, till exempel citronpaj, maräng, sorbet och sallader. Strimlat citronskal används också i drinkar. Endast den yttersta delen av skalet används som zest. Skalet kan rivas med ett rivjärn, eller ett särskilt ciseleringsjärn eller zestjärn. Det kan också skäras eller skrapas av med en kniv. När skalet används som dekoration skärs den vanligen ut som längre, spiralformade strimlor. Ordet zest kommer från franskans zeste som ursprungligen kommer från grekiskans σχίζω (skhízō, att dela). På svenska används även termen strimlat skal, som i apelsinskal, citronskal, o.s.v.

Touch

Touch kan syfta på: Touch (album av Eurythmics) – ett studioalbum av den brittiska musikgruppen Eurythmics Touch (EP) – en EP-skiva av den sydkoreanska musikgruppen Miss A Touch (Amerie-album) – ett studioalbum av den amerikanska sångerskan Amerie Touch (flod) – en flod i Frankrike

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.