SÄKER SSL KRYPTERING

Läs mer om Peppar&Saltkvarn Svart 42 cm

Jämför produkt Peppar&Saltkvarn Svart 42 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har produkten Peppar&Saltkvarn Svart 42 cm i kategorin Kvarnar här hos oss. Läs gärna mer och klicka dig vidare för att beställa.

Från faktabanken

Peppar&Saltkvarn

Peppar kan avse: Peppar (vanlig) – en tropisk klängväxt från södra Indien som tillhör familjen pepparväxter som ger kryddorna svartpeppar, vitpeppar, grönpeppar och rödpeppar Spanskpepparsläktet ‒ ett släkte i familjen potatisväxter Bärpeppar ‒ en art inom familjen potatisväxter Chilipeppar – en sortgrupp inom arten spanskpeppar Kryddpeppar – ett städsegrönt träd som tillhör familjen myrtenväxter Rosépeppar – den mogna frukten från de tropiska träden Schinus molle eller Schinus terebinthifolius Sichuanpeppar – en krydda i det kinesiska köket från ett flertal växter i släktet Zanthoxylum

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.