SÄKER SSL KRYPTERING

Läs mer om Onyx Soft Touch Elektrisk Saltkvarn Svart 20 cm

Jämför produkt Onyx Soft Touch Elektrisk Saltkvarn Svart 20 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har produkten Onyx Soft Touch Elektrisk Saltkvarn Svart 20 cm i kategorin Kvarnar här hos oss. Läs gärna mer och klicka dig vidare för att beställa.

Från faktabanken

Onyx

Onyx (grekiska: 'nagel') är en ädelsten bestående av mineralet kalcedon, bestående av parallella skikt som växlar mellan svart och vitt. Den används bland annat vid tillverkning av kaméer.

Touch

Touch kan syfta på: Touch (album av Eurythmics) – ett studioalbum av den brittiska musikgruppen Eurythmics Touch (EP) – en EP-skiva av den sydkoreanska musikgruppen Miss A Touch (Amerie-album) – ett studioalbum av den amerikanska sångerskan Amerie Touch (flod) – en flod i Frankrike

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.