SÄKER SSL KRYPTERING

Alaska Duo Elektrisk Salt- & Pepparkvarn Vit 17 cm

Märke: Peugeot

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Alaska Duo Elektrisk Salt- & Pepparkvarn Vit 17 cm billigt online. Alaska Duo Elektrisk Salt- & Pepparkvarn Vit 17 cm är kategoriserad under kategorin Kvarnar. Läs mer om Alaska Duo Elektrisk Salt- & Pepparkvarn Vit 17 cm och Kvarnar nedan.

Läs mer om Alaska Duo Elektrisk Salt- & Pepparkvarn Vit 17 cm

Jämför produkt Alaska Duo Elektrisk Salt- & Pepparkvarn Vit 17 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Alaska Duo Elektrisk Salt- & Pepparkvarn Vit 17 cm i kategorin Kvarnar här hos oss.

Från faktabanken

Alaska

Alaska är en amerikansk delstat och den största till ytan i USA. Den är belägen i den nordvästra änden av den nordamerikanska kontinenten med Kanada i öster, Norra ishavet i norr, Stilla havet till väster och söder samt med Ryssland längre västerut över Berings sund. Cirka hälften av Alaskas 698 473 invånare bor i Anchorage. Alaska är den minst tätbefolkade delstaten i USA.Den amerikanska senaten godkände köpet av Alaska (se även USA:s territoriella expansion och USA:s köp av Alaska) från det ryska imperiet den 30 mars 1867 för $7 200 000 vilket är cirka två cent per acre (4 047m²) vilket blir cirka $4,87/km². Alaska genomgick flera administrativa förändringar innan det blev ett organiserat territorium den 11 maj 1912 och den 49:e delstaten i USA den 3 januari 1959. Namnet "Alaska" (Аляска) infördes redan under den ryska kolonialtiden när det användes endast för halvön och härstammar från aleutiska alaxsxaq som betyder "fastland" eller mer ordagrant "det som havet bryts mot". Det är också känt som alyeska, den "stora marken", ett aleutiskt ord med samma rötter. De 48 delstater som ligger söder om Alaska kallar amerikanerna för "The Lower 48" (nedre 48). En sammanfattande benämning på Alaska och "The Lower 48" är kontinentala USA. Den administrativa huvudorten i Alaska är Juneau. Alaska har flera stora naturtillgångar, bland annat petroleum, guld och koppar. Det kan bli ner till -60 grader kallt i Alaska. Klimatet är tempererat i söder och arktiskt i norr.