SÄKER SSL KRYPTERING

Santokukniv SwissClassic i Presentask Svart 17 cm

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Santokukniv SwissClassic i Presentask Svart 17 cm billigt online. Santokukniv SwissClassic i Presentask Svart 17 cm är kategoriserad under kategorin Knivar. Läs mer om Santokukniv SwissClassic i Presentask Svart 17 cm och Knivar nedan.

Läs mer om Santokukniv SwissClassic i Presentask Svart 17 cm

Jämför produkt Santokukniv SwissClassic i Presentask Svart 17 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har produkten Santokukniv SwissClassic i Presentask Svart 17 cm i kategorin Knivar här hos oss. Läs gärna mer och klicka dig vidare för att beställa.

Från faktabanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.