SÄKER SSL KRYPTERING

Keramisk kniv 14 cm med bladskydd inkl. Presentask

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Keramisk kniv 14 cm med bladskydd inkl. Presentask billigt online. Keramisk kniv 14 cm med bladskydd inkl. Presentask är kategoriserad under kategorin Knivar. Läs mer om Keramisk kniv 14 cm med bladskydd inkl. Presentask och Knivar nedan.

Läs mer om Keramisk kniv 14 cm med bladskydd inkl. Presentask

Jämför produkt Keramisk kniv 14 cm med bladskydd inkl. Presentask hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har produkten Keramisk kniv 14 cm med bladskydd inkl. Presentask i kategorin Knivar här hos oss. Läs gärna mer och klicka dig vidare för att beställa.

Från faktabanken

Kniv

En kniv består av ett blad med en vass egg (knivsegg) och ett skaft att hålla i. Vanligen är bladet tillverkat av stål och har en platt stång, som kallas tånge, instucken i skaftet. När kniven ingår i ett bordsbestick kallas den bordskniv. Ofta är bladet då inte särskilt vasst om det inte är tandat. Det är vanligt att använda bordsbestick, alltså kniv, gaffel och sked, med samma dekor. Om handen glider från handtaget ner till knivbladet finns risk för skärskador. Vissa knivar har därför ibland någon form av skydd som hindrar handen från att glida ner till knivbladet, en så kallad parerstång eller någon annan form av greppfunktion. För att hålla en kniv vass under en längre period bör den slipas och brynas regelbundet. Vissa knivar har knivbladet laserhärdat. Sådana knivblad har fått ett hårt ytskikt på knivbladets ena sida och sägs vara självslipande. Eftersom knivbladets ens sida är hårt så nöts det ohärdade materialet bort i första hand. Kvar blir det hårda ytskiktet som friläggs efterhand som kniven slits. En sådan kniv kan därför hålla skärpan även utan slipning och bryning.[källa behövs]