SÄKER SSL KRYPTERING

Läs mer om Index Steel multi colour

Jämför produkt Index Steel multi colour hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Index Steel multi colour i kategorin Knivar här hos oss.

Från faktabanken

Index

Index kan syfta på: Index (matematik) – en naturlig variabel som skiljer på olika element i en vektor eller annat matematiskt objekt Index (enkät) – ett sammanfattande mått inom samhälls- och beteendevetenskaplig forskning Index – handens andra finger, se Pekfinger Index – en position en siffra, variabel, bokstav eller ord kan inneha då det är placerat, i regel i mindre storlek, närmare baslinjen i en textrad, se indexläge Index - The Swedish Contemporary Art Foundation – en institution för samtidskonst i Stockholm Index librorum prohibitorum – katolska kyrkans lista över förbjudna böcker Indexregister – en typ av processorregister som används för att modifiera ett datorprograms interna adress Webbindexering – metoder för att indexera webbsidor Aktieindex – ett index för att mäta utvecklingen av ett utvalt antal aktier Brytningsindex – en materialegenskap som beskriver utbredningen av elektromagnetiska vågrörelser i ett ämne Konsumentprisindex – syftar till att mäta prisutvecklingen för hela den privata konsumtionen

Steel

Steel är ett svenskt hårdrocksband från Infjärden utanför Piteå, bildat 1979-80 av Claes och Egon. Till en början hette bandet Ciel och sättningen bestod av orgel och trummor. Orgeln byttes tämligen omgående ut mot gitarr och bandet bytte namn, först till Gepard och sedan till Steel. Musiken utvecklades efterhand åt det tyngre hållet. 1985 gick gitarristen Micael Jonsson och sångaren Anders Berggren med i bandet. Egon började nu spela bas och låtar värda att nämna med denna uppsättning är Run Through The Night och Victoria. Efter kort tid lämnade Anders B. bandet samtidigt som Micael J tog tillfällig time out för att spela bas i bandet Fenors söner. Våren 1986 återkom Jonsson och återförende gjorde de en mytomspunnen spelning i Sjulnäs sporthall. I förbandet Powerslave ingick bland annat kompgitarristen Anders Eriksson som senare samma år anslöt sig till Steel. 1987 axlade Tony "Carrot" Lundmark rollen som sångare. Året kom för övrigt att bli det mest händelserika och betydelsefulla året för bandet. Rock-SM i mars, live-radiospelning i april och slutligen skivinspelning i maj. Skivan betitlades Rock Meets Metal och gavs ut av på engelska skivbolaget Ebony Records. Plattan sålde dock inte bra och i Rock-SM tog det stopp redan i kvartsfinalen. Erfarenheterna var dock viktiga för bandets fortsatta musicierande. Sångaren Tony slutade i bandet 1988 och Peter Lönnberg började sjunga istället. Gamla låtar spelades in på nytt men några fler konsterter blev det inte. Anders Eriksson hoppade av bandet 1988 men återkom året därpå, nu som sångare och gitarrist. Musikstilen ändrades från hårdrock till en en mer bluesrockig framtoning där covers var repertoarens huvudingrediens. I samband med detta bytte bandet namn till Blues Moose och Steels saga var all.