SÄKER SSL KRYPTERING

Ame Kiritsuke handtag i Kanadalärk 23 cm

Märke: Satake

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Ame Kiritsuke handtag i Kanadalärk 23 cm billigt online. Ame Kiritsuke handtag i Kanadalärk 23 cm är kategoriserad under kategorin Knivar. Läs mer om Ame Kiritsuke handtag i Kanadalärk 23 cm och Knivar nedan.

Läs mer om Ame Kiritsuke handtag i Kanadalärk 23 cm

Jämför produkt Ame Kiritsuke handtag i Kanadalärk 23 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ame Kiritsuke handtag i Kanadalärk 23 cm i kategorin Knivar här hos oss.

Från faktabanken

Handtag

Handtag kan syfta på: Dörrhandtag – ett handtag som sitter monterat på en dörr, och används för öppna eller stänga den Handtagskärna – en avlång kärna för tillverkning av stenredskap

Kanadalärk

Kanadalärk (Larix laricina) är en tallväxtart som först beskrevs av Du Roi, och fick sitt nu gällande namn av Karl Heinrich Koch. Kanadalärk ingår i släktet lärkar, och familjen tallväxter. IUCN kategoriserar arten globalt som livskraftig. Arten förekommer tillfälligt i Sverige, men reproducerar sig inte. Inga underarter finns listade i Catalogue of Life.Arten förekommer i nästan hela Kanada med undantag av de nordligaste och västligaste regionerna. Vid Stora sjöarna når den även nordöstra USA söderut till Massachusetts. En avskild population hittas i Alaska. Kanadalärk växer i låglandet och i låga bergstrakter upp till 1220 meter över havet. Trädet ingår i skogar i den tempererade zonen samt i den angränsande subarktiska zonen. Det kan växa i barrskogar och i blandskogar.