Sidan innehåller annonslänkar

Abstract fat multi

-13%

Jämför produkt Abstract fat multi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abstract fat multi i kategorin Julpynt här hos oss.

Produktinformation

Fin större bricka av glas med vackert abstrakt mönster. Brickan är lika dekorativ i badrummet som i sovrummet eller vardagsrummet, passar utmärkt att lägga favorit smyckena på, att använda som ljusfat eller som fat till handkrämen.

Ett lyxigt glasfat med svagt välvd kant. Finns i två olika storlekar. .

Se gärna också

Straw värmeljushållare natur

Ljuslykta i glas med flätat hölje av naturmaterial. En dekorativ ljushållare i jordnära stil som passar för värmeljus. Skapa mysig stämning i rummet med en ljuslykta som ger ett mysigt sken. Placera gärna flera lyktor bredvid varandra för en vacker gruppering. Lyktan passar lika bra i vardagsrummet som i uterummet och är en vacker inredningsdetalj när den inte används. Finns i två olika storlekar som är fina att kombinera.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows