hemtex

Fruits prydnadskudde multi/grön

200 kr 100 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Prydnadskudde med vackert mönster. Kuddfodralet är i halvlinne och öppnas med dragkedja på ena sidan. Mixa och matcha olika färger, storlekar och mönster för en spännande gruppering i soffan eller på sängen. Urtagbar innerkudde i polyester ingår.


Beställ Fruits prydnadskudde multi/grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fruits prydnadskudde multi/grön inom kategorin Julkuddar och julplädar.

Läs mer...
Kategori: Julkuddar och julplädar
Artikelnummer: 206108050324
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hårtorkar

Hårtorkar från Obh

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Russell hobbs

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.