Star Trading

Star Trading - Star Trading Brekstad Julgran 210 cm

4019 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Denna gran från Star Trading är perfekt för dig som vill ha en ståtlig julgran men slippa borsta bort barr från golvet. Granen är prydd med 460 ledlampor som lyser med ett varmvitt sken och skapar den där förväntansfulla känslan inför julafton. Lamporna har 8 olika lägen att välja mellan, allt från ett fast sken till ett blinkande sådant och ger dig möjlighet att skifta mellan olika ljussken beroende på tillfälle eller humör. Granens grenar sitter fast på dess stam och fälls enkelt ned när den ska monteras. Granen har en inbyggd timerfunktion och startas genom att trycka in knappen på transformatorn tills den lyser grönt. Transformatorn är IP44 klassad (vattentålig) och passar därmed för både inomhus- och utomhusbruk. Kommer med en grön produktkabel och en 5 meter lång anslutningskabel. En julgran som väntar på att bli dekorerad med ditt favoritpynt och få klappar under sina grenar!


Jämför produkt Star Trading - Star Trading Brekstad Julgran 210 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Star Trading - Star Trading Brekstad Julgran 210 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Kategori: Juldekorationer
Artikelnummer: 128540
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.