Electrolux Lki64400sw Induktionsspis - Vit

Beställ Electrolux Lki64400sw Induktionsspis - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lki64400sw Induktionsspis - Vit inom kategorin Induktionsspisar.

Produktinformation

SurroundCook Induktionshäll 60 cm Katalys Laga mat som en professionell kock men denna fristående spis med induktionsteknik. Den ger dig dessa smarta funktioner, som t.ex.

Se gärna också

Cylinda Sib8362kve Induktionsspis - Vit

Effektiv induktionsspis med flexizoner Denna spis har en effektiv induktionshäll som är försedd med en flexibel zon. Hällen styrs via touchpanel på hällen. Med den flexibla zonen kan du enkelt få plats med stora kokkärl eller använda som en varmhållningszon. Allt för att du ska uppnå fantastiska resultat med din matlagning. Ugnen styrs via vred som skjuts in i nivå med panel efter användning, detta gör det mycket enkelt att hålla framsidan ren. Ugnen har utformats för att ge en optimal luftcirkulation och ge en jämn värmefördelning till maten så att den ska bli mör och saftig på insidan. Med varmluftsugnen kan du tillreda rätter på flera nivåer i ugnen samtidigt. Varmluftsfunktionen värmer även upp ugnen snabbt och effektivt vilket bidrar till att du spar tid och energiförbrukning. Insidan av ugnen och ugnstillbehören är försedda med en speciell ytbehandling som gör att du enkelt kan rengöra dessa utan starka rengöringsmedel eller energikrävande funktioner. Ugnen är utrustad med katalytiska paneler som absorberar fett under tiden ugnen är igång.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Blomus

Se alla produkter
Väggmonterad terrassvärmare

Väggmonterad terrassvärmare från Solamagic

Se alla produkter
Frihängande köksfläktar

Frihängande köksfläktar från Thermex

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Spiegelau

Se alla produkter