Electrolux Eki7553btw Induktionsspis - Vit

Beställ Electrolux Eki7553btw Induktionsspis - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Eki7553btw Induktionsspis - Vit inom kategorin Induktionsspisar.

Produktinformation

Eki7553btw Energiklass A, Katalysrengöring, Induktion, Ugnsvolym 73 l, Hällkontroll Vred, Ugnskontroll Vred, Antal kokzoner 4, Varmluft, Matlagningstermometer, Timer, CountUp-timer, EcoTimer, Barnlås häll, Mekaniskt lucklås, Mått (HxBxD)(mm) 850-936x696x600, Volt 230, Färg Vit Laga mat som en professionell kock men denna fristående spis med induktionsteknik. Den ger dig dessa smarta funktioner, som t.ex.

Se gärna också

Siemens Hl9r4t050u Iq300 Induktionsspis - Rostfritt Stål

Vil du ha en spis som kan värma upp mat och koka upp vatten otroligt snabbt är det en induktionsspis du ska titta efter. Då temperaturinställningarna är blixtsnabba kan du med Hl9r4t050u från Siemens snabbt och enkelt få maten klar och glasytan gör det lätt för dig att rengöra spisen igen efter användning. Spisen är utrustad med 4 värmezoner som passar till den dagliga matlagningen hos ett hushåll på 3-4 personer. Storleken på denna spisens ugn är 63 liter och betyder att det finns gott om plats till ett hushåll på 3-4 personer. Det passar därför bra till de allra flesta kök. Pyrolyseprogrammet betyder att du inte längre behöver tänka på rengöringen av ugnen. Det bränner nämligen allt fett och matrester till aska som du enkelt torkar av med en trasa när programmet kört färdigt. Ugnen levereras med teleskopskenor som gör det lätt för dig att sätta in och ta ut plåtarna när du lagar mat. Ugnen levereras med teleskopskenor som gör det lätt för dig att sätta in och ta ut plåtarna när du lagar mat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kvarnset

Kvarnset från Le Creuset

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Gorenje

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Bergs Potter

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Melitta

Se alla produkter