Aeg

Aeg Beb351010m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beb351010m SteamBake, Energiklass A, Volym 71 l, Kontrollpanel Pop in/out vred, Timer Start/stop-funktion, Temperaturspann 50°C - 275°C, Färg Rostfri med Anti Finger Print, Displayfärg Vit, Teleskopskenor Tillval. Inbyggnadsmått (HxBxD)(mm) 590x560x550. Utöver alla vanliga ugnsfunktioner har denna SteamBake-ugn en knapp som du använder för att tillföra ånga i början av bakningsprocessen. Ångan håller degen fuktig på ytan så att du får den rätta gyllenbruna färgen och en härligt krispig yta, medan insidan håller sig mjuk och god.


Beställ Aeg Beb351010m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aeg Beb351010m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: BEB351010M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Blomberg

Blomberg är ett svenskt efternamn, som den 31 december 2013 bars av 5754 personer bosatta i Sverige. Det är också ett ortnamn i Sverige och i Tyskland.