Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart

Jämför produkt Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart i kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar här hos oss.

Produktinformation

Denna modell Lms4253tmx från Electrolux har ett ugnsutrymme på 25 liter och den kan därför enkelt klara av att laga större portioner. Så är du en del av ett större hushåll på 3-4 personer är denna modell ett bra val.

Ugnen levererar en effekt på 900 W. En detalj värt att notera är att denna modell har en inbyggd grillfunktion med en effekt på 1000 W.

Så du kan utan problem laga alla slags rätter och få en välsmakande och spröd stekyta. Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro.

Se gärna också

Smeg Fmi020x Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål

Ugnsutrymmet på 20 liter betyder att Fmi020x från SMEG är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Den har en effekt på 800 W. Denna mikro har en bonusfunktion som är värd att notera. Nämligen den inbyggda grillfunktionen som gör att du kan grilla året runt, eller bara får en välsmakande stek eller gratäng med krispig yta. Grillfunktionens effekt ligger på 1000 W. Då mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell är det viktigt att du kontrollerar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått: 380x560x340 mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner från Asko

Se alla produkter
Smärtlindring

Smärtlindring från Beurer

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Bosch

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kay Bojesen

Se alla produkter