Electrolux Lms2173emx Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart

Beställ Electrolux Lms2173emx Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lms2173emx Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Produktinformation

Ugnsutrymmet på 17 liter betyder att Lms2173emx från Electrolux är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 700 W.

Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro. Ugnen har följande inbyggnadsmått 380x560x350 mm (HxBxD). .

Se gärna också

Smeg Mp122n1 Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart -7%

Ugnsutrymmet på 22 liter betyder att Mp122n1 från SMEG är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 800 W. Om du vill kunna göra gratänger, kyckling etc. och få den der goda krispiga ytan, kan det vara värt att veta att den ugn har en inbyggd grillfunktion där effekten ligger på 1200 W. Då mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell är det viktigt att du kontrollerar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått: 380x568x mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Jul i köket

Jul i köket från Local Chef

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter
Inbyggnadsmikrovågsugnar

Inbyggnadsmikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter