Electrolux Kmfe172tex Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart

Jämför produkt Electrolux Kmfe172tex Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Kmfe172tex Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart i kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar här hos oss.

Produktinformation

Då Kmfe172tex från Electrolux är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 16.8 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner.

Effekten på denna mikrovågsugn är 800 W. Då denna modell är beräknad för inbyggnad är det viktigt att du är särskilt uppmärksam på inbyggnadsmåtten.

Se gärna också

Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikrovågsugnar - Svart

Denna modell Lms4253tmx från Electrolux har ett ugnsutrymme på 25 liter och den kan därför enkelt klara av att laga större portioner. Så är du en del av ett större hushåll på 3-4 personer är denna modell ett bra val. Ugnen levererar en effekt på 900 W. En detalj värt att notera är att denna modell har en inbyggd grillfunktion med en effekt på 1000 W. Så du kan utan problem laga alla slags rätter och få en välsmakande och spröd stekyta. Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro. Inbyggnadsmåtten är: 380x560x550 mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Svamp- och frukttorkar

Svamp- och frukttorkar från Excalibur

Se alla produkter
Skäggtrimmers

Skäggtrimmers från Braun

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Xiaomi

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Smeg

Se alla produkter