Electrolux Kmfe172tew Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit

Jämför produkt Electrolux Kmfe172tew Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Kmfe172tew Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit i kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar här hos oss.

Produktinformation

Med ett ugnsutrymme på 17 liter är Kmfe172tew från Electrolux en modell som passar bäst till mindre hushåll där det inte är det stora behovet för att tillaga stora portioner. Den har en effekt på 800 W.

Då mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell är det viktigt att du kontrollerar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått 360x562x300 mm (HxBxD). .

Se gärna också

Smeg Fmi020x Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål -6%

Ugnsutrymmet på 20 liter betyder att Fmi020x från SMEG är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Den har en effekt på 800 W. Denna mikro har en bonusfunktion som är värd att notera. Nämligen den inbyggda grillfunktionen som gör att du kan grilla året runt, eller bara får en välsmakande stek eller gratäng med krispig yta. Grillfunktionens effekt ligger på 1000 W. Då mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell är det viktigt att du kontrollerar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått: 380x560x340 mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Modern House

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Scandomestic

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Rolf Berg Keramik

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Rörstrand

Se alla produkter