Electrolux Kmfe171tew Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit

Beställ Electrolux Kmfe171tew Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Kmfe171tew Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Produktinformation

Ugnsutrymmet på 17 liter betyder att Kmfe171tew från Electrolux är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 800 W.

En inbyggnadsmikro ska installeras i ett av dina köksskåp. Du ska därför komma ihåg att vara uppmärksam på inbyggnadsmåtten.

Se gärna också

Cylinda Inb Mikro Im 91m Rfs Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål

Då Cyl-9003382 från Cylinda är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 22 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 750 W. En inbyggnadsmikro ska installeras i ett av dina köksskåp. Du ska därför komma ihåg att vara uppmärksam på inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått: 362x560x300 mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Epilatorer

Epilatorer från Braun

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Cult Design

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gefle

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter