Electrolux Ems4253tex Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål

Jämför produkt Electrolux Ems4253tex Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Ems4253tex Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar här hos oss.

Produktinformation

Vår mikrovågsugn med grill är det snabba och enkla sättet att laga de flesta av dina favoriträtter. Förutom att du kan göra allt som du förväntar dig från en traditionell mikrovågsugn, ger den extra grillfunktionen dig ännu mer. .

Se gärna också

Im 90l Rfs Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål

Stor mikro med grill- och crispfunktion Inbyggnadsmikro med extra bra distribution av mikrovågorna för en jämnare uppvärmning. Denna modell ger dig möjlighet att välja bland många användbara och uppskattade funktioner. Autoprogram som sköter uppvärmningen utan att du behöver fundera och smidigt upptiningsprogram som ser till att djupfrysta livsmedel snabbt blir klara för tillagning. Snabbstartknapp som drar igång mikron med ett enda knapptryck samt en grill- och crispfunktion som är perfekt för ett aptitligt stek- och bryningsresultat. Underhängd lucka och en 32,5 cm stor tallrik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dammsugare

Dammsugare från Nilfisk

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Tareq Taylor

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Vintage

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter