Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikro - Svart

Jämför produkt Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikro - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Lms4253tmx Inbyggnadsmikro - Svart i kategorin Inbyggnadsmikro här hos oss.

Produktinformation

Med ett ugnsutrymme på 25 liter får du med Lms4253tmx från Electrolux bra med plats till att tillaga maten i ugnen. Är ni ett hushåll på 3-4 personer är denna modell därför ett bra val.

Ugnen levererar en effekt på 900 W. En bonusfunktion är ugnens grillfunktion på 1000 W, som gör det möjligt att liksom i en vanlig ugn få en god smak och fin färg på det du tillagar.

Då denna modell är beräknad för inbyggnad är det viktigt att du är särskilt uppmärksam på inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått 380x560x550 mm (HxBxD). .

Se gärna också

Bosch Bfl634gs1 Serie 8 Inbyggnadsmikro - Rostfritt Stål -10%

Stilren mikrovågsugn med automatiska program: Denna mikrovågsugn i rostfritt stål har en kapacitet på 21 liter och skiljer sig från traditionella mikrovågsugnar genom att den inte har en roterande tallrik. Istället är det den antenn som fördelar mikrovågorna som roterar, vilket gör att maten värms upp jämnare och mer skonsamt. Dessutom sparar du upp till 30 % tid jämfört med andra mikrovågsugnar med detta system. Med 5 nivåer och 7 automatiska program kan du alltid finna en funktion som passar ditt syfte. Du kan också enkelt använda de förprogrammerade tillagningsprogrammen. Du sätter bara in maten i mikron, väljer det program du vill använda och anger råvarans vikt. Mikron anpassar då själv tillagningstiden och säger till när maten är klar genom att ge ifrån sig en ljudsignal innan den stänger av sig själv.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kolgrillar

Kolgrillar från Lotus

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Eureka

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Modern House

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter