Electrolux Lms2173emw Inbyggnadsmikro - Vit

Beställ Electrolux Lms2173emw Inbyggnadsmikro - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lms2173emw Inbyggnadsmikro - Vit inom kategorin Inbyggnadsmikro.

Produktinformation

Då Lms2173emw från Electrolux är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 17 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner.

Den har en effekt på 700 W. Då denna modell är beräknad för inbyggnad är det viktigt att du är särskilt uppmärksam på inbyggnadsmåtten.

Se gärna också

Gram Im 11611-90 X Inbyggnadsmikro - Svart

Med ett ugnsutrymme på 20 liter är Im11611-90x från Gram en modell som passar bäst till mindre hushåll där det inte är det stora behovet för att tillaga stora portioner. Effekten på denna mikrovågsugn är 700 W. En bonusfunktion är ugnens grillfunktion på 900 W, som gör det möjligt att liksom i en vanlig ugn få en god smak och fin färg på det du tillagar. Mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell så det är viktigt att du dubbelkollar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått: 375x560x300 mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Babyfiltar

Babyfiltar från Little Roomies

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Craft

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Gustavsberg

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter