Electrolux Kmfe172tew Inbyggnadsmikro - Vit

Jämför produkt Electrolux Kmfe172tew Inbyggnadsmikro - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Kmfe172tew Inbyggnadsmikro - Vit i kategorin Inbyggnadsmikro här hos oss.

Produktinformation

Ugnsutrymmet på 17 liter betyder att Kmfe172tew från Electrolux är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 800 W.

Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro. Inbyggnadsmåtten är 360x562x300 mm (HxBxD). .

Se gärna också

Smeg Mp122n1 Inbyggnadsmikro - Svart

Då Mp122n1 från SMEG är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 22 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 800 W. Denna mikro har en bonusfunktion som är värd att notera. Nämligen den inbyggda grillfunktionen som gör att du kan grilla året runt, eller bara får en välsmakande stek eller gratäng med krispig yta. Grillfunktionens effekt ligger på 1200 W. Då denna modell är beräknad för inbyggnad är det viktigt att du är särskilt uppmärksam på inbyggnadsmåtten. Inbyggnadsmåtten är: 380x568x mm (HxBxD).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tandvård

Tandvård från Philips

Se alla produkter
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Siemens

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Cilio

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter