Electrolux Esf5512low Inbyggd Diskmaskin - Vit

Jämför produkt Electrolux Esf5512low Inbyggd Diskmaskin - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Esf5512low Inbyggd Diskmaskin - Vit i kategorin Inbyggda diskmaskiner här hos oss.

Produktinformation

A+ Diskmaskin med Autosensor Diskar du mycket och ofta gäller det att tänka på kapaciteten när du ska köpa en ny diskmaskin. Denna modell Esf5512low från Electrolux har plats till hela 13 kuvert och klarar med andra ord disken hos en familj på 4-5 personer lätt som en plätt.

Timer-funktionen låter dig planera disken så att du själv kan bestämma när disken ska vara färdig, t.ex. om du vill ha varma tallrikar till frukosten.

Se gärna också

Gorenje Gu663c60x Inbyggd Diskmaskin - Stål

16 KUVERT Diskmaskiner med XXL-kapacitet har gott om utrymme för att uppfylla alla dina behov. Med tre korgar kan du diska upp till 16 kuvert åt gången. Den lättanvända diskmaskinen erbjuder flexibel lastning av porslin och köksredskap för perfekta diskresultat. TotalDry När programmet har kört färdigt öppnas luckan automatiskt en liten bit för att släppa ut överflödig ånga. Detta gör att frisk luft kan nå porslinet så att de diskade föremålen torkar helt. Utmärkt för snabbtorkning med låg energiförbrukning. INVERTER POWERDRIVE MOTOR Den nya effektiva PowerDrive växelriktaren med hastighetsreglering ger hög prestanda med betydligt lägre ljudnivå, lägre energiförbrukning och längre livslängd. SMART CONTROL Det har aldrig varit enklare att använda din diskmaskin. Alla knappar är placerade i ett ergonomiskt läge med intuitiv manöverlogik från vänster till höger. Alla modeller har en display med vitt LED-ljus, och några av de mer avancerade modellerna har även touchkontroll. Bara en enda knapptryckning räcker för att starta maskinen. JUSTERBARA KORGAR Korgarna är utrustade med markerade rörliga element och en anpassningsbar korglayout för enkel lastning. Det enkla korgjusteringssystemet med tre nivåer gör att du kan få plats med även de största grytorna och tallrikarna. Tallrikshållaren i den nedre korgen kan enkelt fällas ihop för att ge mer utrymme för större föremål. Bestick kan organiseras perfekt på en särskild bricka. Besticken placeras separat så att de inte repas och kan torka perfekt. Varje detalj är noggrant utformad så att hanteringen blir så enkel som möjligt. SELF CLEAN PROGRAM En ren diskmaskin garanterar att tvättprestanda alltid lever upp till dina förväntningar. Kör det självrengörande programmet en gång i månaden så behöver du aldrig mer skrubba diskmaskinens innerväggar, sprejarmar och rör för hand. 3. SPOLARMEN Den extra spolarmen ger bättre vattentäckning och sköljning för upp till 30 % bättre rengöringsresultat. Alla tallrikar och bestick diskas alltid perfekt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Stelton

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Slevar

Slevar från de Buyer

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från Beurer

Se alla produkter