Sidan innehåller annonslänkar
Artwood

FUEGO Box leather black

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ FUEGO Box leather black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten FUEGO Box leather black inom kategorin Import.

Läs mer...
Kategori: Import
Artikelnummer: 10205275
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Bungalow

Se alla produkter
Karaffer  Flaskor Tillbehör

Karaffer Flaskor Tillbehör från Klean Kanteen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ätpinnar

Ätpinnar (kinesiska: 筷子 kuàizi, japanska: 箸 hashi, koreanska: 젓가락 jeokkarak) är pinnar som används i främst Östasien för att äta med. Pinnarna är företrädesvis gjorda i trä och av engångsnatur. Ätpinnar för återanvändning är ofta gjorda av bambu och ibland lackade. Det faktum att cirka två miljarder konsumenter i Östasien förbrukar runt tre par engångsätpinnar varje dag leder till en omfattande konsumtion av trävirke och av begränsade skogsresurser. I Korea är ätpinnarna av tradition gjorda av metall. Återanvändandet av metall- eller plastätpinnar betraktas i stora delar av Östasien som ohygieniskt. Pinnarna hålles i samma hand.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.