Sidan innehåller annonslänkar

Basel vägghylla - Beige/svart - Vägghyllor

Jämför produkt Basel vägghylla - Beige/svart - Vägghyllor online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Basel vägghylla - Beige/svart - Vägghyllor i kategorin Hyllor här hos oss.

Se gärna också

Yamazaki - Tosca Vinglashållare 11x8 cm Vit -25%

Vinglashållare i vitmålat rostfritt stål och robust trä från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tosca-serie.

Förvara dina vinglas smart och lättåtkomligt med denna praktiska vinglashållare från Yamazaki. Vinglashållaren har en väl genomtänkt design som gör att den enkelt sätts fast på valfri hylla på några sekunder, och de två trädetaljerna både förhindrar dina vinglas från att dimpa ned i backen och ger hållaren en varm och robust look som passar perfekt för skandinaviska kök.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från Scanpan

Se alla produkter
Utomhusdukar

Utomhusdukar från hemtex

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Dorre

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Global

Se alla produkter