& klevering - Anouk Fat Hummer 31x12,5 cm


Jämför produkt & klevering - Anouk Fat Hummer 31x12,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten & klevering - Anouk Fat Hummer 31x12,5 cm i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Stor tallrik i form av en hummer som blir perfekt för servering av fisk och skaldjur. Med det här fatet har du ett glatt inslag till dukningen.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Palladiumpläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows