Produkter från Hjälmar

5 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Hjälmar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Hjälmar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Hjälmar

Hitta produkter inom kategorin Hjälmar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hjälmar.

Hjälm är en huvudbonad för skydd av huvudet, för civilt eller militärt bruk. Hjälmar är ofta tillverkade i hårda material och används i farligt arbete, i sport, i strid och ibland av barn under lek. Den hålls ofta på plats av en rem som knyts eller spänns fast under hakan. Vid kyligt väder kan en hjälmmössa användas under hjälmen. Den påminner i sitt utförande ofta om en hätta. Ridhjälmen är en viktig del av ryttarens utrustning. För den som kör moped eller motorcykel är motorcykelhjälm obligatoriskt i många länder. Barn kan använda en lekhjälm för att inte skada sig under lek. Inom heraldiken finns ofta hjälmar som en del av ett heraldiskt vapen, ovanpå vapenskölden. Dessa hjälmars utseende anknyter närmast till de hjälmar som användes under medeltidens tornerspel.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Motorcykelhjälm