Sidan innehåller annonslänkar
Roidmi

Roidmi Nano P1 White Handdammsugare - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

P1 Sladdlös handdammsugare Den portabla och användarvänliga Nano P1 handdammsugare garanterar snabb och enkel rengöring. På grund av sin kompakta storlek och vikt på bara 0,5 kg är Nano P1 smidig att ha med i bilen eller hängande i köket. ROIDMI P1 handdammsugare är utrustad med en kraftig sugstyrka och en låg ljudnivå på bara 76 dB. Snabb och enkel uppladdning med USB-kabel. Dammsug i upp till 25 minuter på bara en laddning. SPECIFIKATIONER Motorkraft 60 W Ljudnivå


Beställ Roidmi Nano P1 White Handdammsugare - Vit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Roidmi Nano P1 White Handdammsugare - Vit inom kategorin Handdammsugare.

Kategori: Handdammsugare
Artikelnummer: ROID-990730
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.