Funktion

Funktion Handheld Vacuum 80w Black Handdammsugare - Svart

879 kr 869 kr-1%
Kontrollera pris

Köp nu

Liten och kompakt handdammsugare för bilen, kontoret eller hemmet. Sladdlös och uppladdningsbar, 30 x 7 x 7 cm, enkel att förvara i handskfacket, bildörren eller bilens mugghållare. Så att du alltid har den nära till hands. Inkl. 240V AC nätadapter och extra munstycke som gör att du enkelt kommer åt mellan sätena. 80 watt.


Beställ Funktion Handheld Vacuum 80w Black Handdammsugare - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Handheld Vacuum 80w Black Handdammsugare - Svart inom kategorin Handdammsugare.

Läs mer...
Kategori: Handdammsugare
Artikelnummer: FH-12164
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gashällar

Gashällar från Smeg

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Liebherr

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär