Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Rapido Green 10,8v Handdammsugare - Svart

Jämför produkt Electrolux Rapido Green 10,8v Handdammsugare - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Rapido Green 10,8v Handdammsugare - Svart i kategorin Handdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Electrolux Rapido Green 10,8V Sladdlösa handdammsugaren Rapido GREEN är tillverkad av 58% återvunnen plast. Den är enkel att använda och den perfekta städhjälpen.

Kraftfullt 10,8V Lithium-batteri, 2 hastigheter, körtid upp till 23 min, Soft Steer™ hjul och integrerat fogmunstycke samt dammborste. Laddstation.

Högpresterande TurboPower litiumbatteri för optimal rengöring Rapido Lithium har utformats för att alltid vara enkel att ta fram när du behöver den som mest. Därför är den utrustad med ett TurboPower återuppladdningsbart litiumbatteri som varar längre, som inte blir sämre med tiden och som kan laddas på bara fyra timmar.

Det integrerade Easy Reach™-munstycket för rengöring av ställen som är svåra att komma åt Glöm det där med att stanna upp och göra besvärliga byten av olika munstycken när du vill komma åt i hörnorna, mellan soffkuddarna eller i kökslådorna. Med det integrerade Easy Reach™-fogmunstycket som kan dras ut när du dammsuger, behöver du inte avbryta dammsugningen längre.

Soft Steer™-hjul som gör rengöringen enkel och som dessutom skyddar ömtåliga ytor De nya Soft Steer™-hjulen skyddar både dig och ditt hem de gör att Rapido är lätt att flytta runt samtidigt som de ser till att textilier inte sugs in. Och eftersom de är extra mjuk, förhindrar hjulen också att dina känsliga ytor får repor. .

Produkter från kända varumärken
Dukar

Dukar från Professional Secrets

Se alla produkter
Induktionsspisar

Induktionsspisar från Witt

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Aeg

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter