Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Rapido 7,2v Wet&Dry Handdammsugare - Blå

Jämför produkt Electrolux Rapido 7,2v Wet&Dry Handdammsugare - Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Rapido 7,2v Wet&Dry Handdammsugare - Blå i kategorin Handdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Electrolux Zb6106wdb Rapido Wet&Dry - Denim Blue Sladdlösa handdammsugaren Rapido Wet&Dry är enkel att använda och den perfekta städhjälpen i vått och torrt. Kraftfullt 7,2V Lithium-batteri, 2 hastigheter, körtid upp till 13 min, Soft Steer™ hjul, separat fogmunstycke.

Laddstation. Högpresterande TurboPower litiumbatteri för optimal rengöring Rapido Lithium har utformats för att alltid vara enkel att ta fram när du behöver den som mest.

Därför är den utrustad med ett TurboPower återuppladdningsbart litiumbatteri som varar längre, som inte blir sämre med tiden och som kan laddas på bara fyra timmar. Dammsug upp allt med Wet&Dry technology™ Den nya Rapido med Wet&Dry technology™ rengör där andra dammsugare får ge upp - i både torra och våta miljöer.

Oavsett vad du har spillt - mjöl eller vatten - tar Rapido hand om det och blir snabbt din bästa vän. Soft Steer™-hjul som gör rengöring en enkel och som dessutom skyddar ömtåliga ytor De nya Soft Steer™-hjulen skyddar både dig och ditt hem de gör att Rapido är lätt att flytta runt samtidigt som de ser till att textilier inte sugs in.

Produkter från kända varumärken
Grytvantar

Grytvantar från Svanefors

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Georg Jensen

Se alla produkter
Tillbehör till fläkt  luftvård

Tillbehör till fläkt luftvård från Coway

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Royal Copenhagen

Se alla produkter