Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Rapido 7,2v Handdammsugare - Röd

Beställ Electrolux Rapido 7,2v Handdammsugare - Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Rapido 7,2v Handdammsugare - Röd inom kategorin Handdammsugare.

Produktinformation

Electrolux Zb6106wr Rapido Sladdlösa handdammsugaren Rapido är enkel att använda och den perfekta städhjälpen. Kraftfullt 7,2V Lithium-batteri, 2 hastigheter, körtid upp till 13 min, Soft Steer™ hjul och integrerat fogmunstycke samt dammborste.

Laddstation Högpresterande TurboPower litiumbatteri för optimal rengöring Rapido Lithium har utformats för att alltid vara enkel att ta fram när du behöver den som mest. Därför är den utrustad med ett TurboPower återuppladdningsbart litiumbatteri som varar längre, som inte blir sämre med tiden och som kan laddas på bara fyra timmar.

Det integrerade Easy Reach™-munstycket för rengöring av ställen som är svåra att komma åt Glöm det där med att stanna upp och göra besvärliga byten av olika munstycken när du vill komma åt i hörnorna, mellan soffkuddarna eller i kökslådorna. Med det integrerade Easy Reach™-fogmunstycket som kan dras ut när du dammsuger, behöver du inte avbryta dammsugningen längre.

Soft Steer™-hjul som gör rengöringen enkel och som dessutom skyddar ömtåliga ytor De nya Soft Steer™-hjulen skyddar både dig och ditt hem de gör att Rapido är lätt att flytta runt samtidigt som de ser till att textilier inte sugs in. Och eftersom de är extra mjuk, förhindrar hjulen också att dina känsliga ytor får repor. .

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Gefle

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Fiskars

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Kyocera

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Dreame

Se alla produkter