Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Rapido 3,6v Handdammsugare - Vit

Beställ Electrolux Rapido 3,6v Handdammsugare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Rapido 3,6v Handdammsugare - Vit inom kategorin Handdammsugare.

Produktinformation

Electrolux Rapido Forca - Zb5003sw Sladdlösa handdammsugaren Rapido är enkel att använda och den perfekta städhjälpen. 3,6V NiMH-batteri, 1 hastighet, körtid 8 min på max effekt, Soft Steer™ hjul.

Laddas med nätkabel. Soft Steer™-hjul som gör rengöringen enkel och som dessutom skyddar ömtåliga ytor De nya Soft Steer™-hjulen skyddar både dig och ditt hem de gör att Rapido är lätt att manövrera samtidigt som de ser till att textilier inte sugs in.

Och eftersom de är extra mjuk, förhindrar hjulen också att dina känsliga ytor får repor. Cyklonteknik för renare filter och konstant hög sugkraft När filtret i din dammsugare blir fullt med dammpartiklar kan dammsugaren förlora sugkraft.

För att förhindra att detta sker använder Rapido cyklonteknik med dammseparering som gör att dammet virvlar runt och hamnar där det ska i dammbehållaren och inte i filtret. Det ergonomiska handtaget gör att Rapido är bekväm att använda överallt Rapido är designad att användas.

Därför var nyckelordet ergonomi när man utformade handtaget. Först och främst kan du dammsuga överallt med Rapido - från hyllor till golv.

Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Muurikka

Se alla produkter
Inbyggnadsmikrovågsugnar

Inbyggnadsmikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter
Væghængt

Væghængt från Solamagic

Se alla produkter
Tomatknivar

Tomatknivar från Fiskars

Se alla produkter