Sidan innehåller annonslänkar
Funktion

Funktion Stegegryde 8,3l Gryta/kastrull

Kontrollera pris

Köp nu

- Diameter 30 - Volym 8,30 - Till Induktion Ja - Material Aluminium - Lock medföljer Ja


Beställ Funktion Stegegryde 8,3l Gryta/kastrull på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Stegegryde 8,3l Gryta/kastrull inom kategorin Grytor Kastruller.

Läs mer...
Kategori: Grytor Kastruller
Artikelnummer: FH-200246
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Table Top Stories

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Tamahagane

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bodum

Bodum är en ort i Arnäs socken, Örnsköldsviks kommun. Vid småortsavgränsningen 2010 utgjorde bebyggelsen i området närmast Nabbsundet en småort. Vid tätortsavgränsningen 2015 hade hela orten kommit att hamna inom Örnsköldsviks tätorts gränser.

Over

Over kan syfta på följande platser:

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]