Funktion

Funktion Grydesæt 6 Dele Gryta/kastrull

Kontrollera pris

Köp nu

Kastrull 1,25 L 16 x 7,5 cm Gryta 2,0 L 18 x 9,0 cm Gryta 3,0 L 20 x 11,5 cm


Beställ Funktion Grydesæt 6 Dele Gryta/kastrull på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Grydesæt 6 Dele Gryta/kastrull inom kategorin Grytor kastruller.

Läs mer...
Kategori: Grytor kastruller
Artikelnummer: FH-200168
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pannkakspannor  Plättlagg

Pannkakspannor Plättlagg från Skeppshult

Se alla produkter
KopparFat

KopparFat från Loft by Rosenthal

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Caso

Caso kan syfta på följande platser:

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Chef

En chef är en person som leder en grupp eller en verksamhet. Chefskapet kan innefatta beslutsfattande, förmedling och inhämtning av information, styrning, uppföljning, lönesättning och budgetarbete. Chefen företräder arbetsgivaren i det dagliga arbetet och gentemot arbetstagarna. Men chefen är själv arbetstagare gentemot sin högre chef. Chefen ska se till att det löpande arbetet sköts. I detta ligger även arbetsmiljöarbetet och det är arbetsgivaren som har ansvar för arbetsmiljön. Chefens viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet så att medarbetarna kan utföra de uppgifter som krävs för att verksamheten ska kunna nå sina mål. Chef och arbetsgivare behöver kunskap för att kunna genomföra sitt uppdrag, bland annat om ansvar i arbetsmiljöarbetet och samverkan i arbetsmiljöfrågor.