Eva Solo

Eva Solo - Eva Solo Ben och Sidobord till Box Gasolgrill

1999 kr 1668 kr-17%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Ben och Sidobord till Box Gasolgrill från Eva Solo. Med ben och sidobord som extrautrustning blir Box gasolgrill en bra arbetsplats när det ska grillas. Benen gör att grillen står stabilt på underlaget samtidigt som den kommer upp i en bra höjd. Ett praktiskt sidobord medföljer också där du kan ha maten och grillredskapen nära till hands. Ben och sidobord är enkla att montera och kan fällas ihop när det inte används. OBS!! Grill och gasflaska medföjer inte.


Beställ Eva Solo - Eva Solo Ben och Sidobord till Box Gasolgrill på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - Eva Solo Ben och Sidobord till Box Gasolgrill inom kategorin Grilltillbehör.

Kategori: Grilltillbehör
Artikelnummer: 125567
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.