Berghoff - Kolgrill BergHoff RON Keramisk 33 cm Grå

Jämför produkt Berghoff - Kolgrill BergHoff RON Keramisk 33 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Berghoff - Kolgrill BergHoff RON Keramisk 33 cm Grå i kategorin Grillar här hos oss.

Produktinformation

Med BergHoff RON kan du grilla, röka maten och till och med baka! Njut av allt denna otroligt snygga grillen har att erbjuda med dess fina design och den eleganta gråa färgen Grillen keramsika skal gör så att temperaturen uppnås snabbt och bibehålls länge och jämnt.

Och tack vare grillens isolation är grillmöjlogheterna många. Varför inte prova på att baka pizza i grillen? Perfekt kolgrill för hela familjen och alla tillfällen.

Se gärna också

Big Green Egg - Grill Large

Big Green Egg Large grill är den populäraste modellen i Big Green-familjen. Laga mat till dig, familjen eller vännerna på tillagningsytan, grillgallrets diamter är hela 46 cm. Produkten är en asiatisk lerugn (kamado) som används i mer än 3000 år. Det är alltså något helt annat än den traditionella kolgrill vi i Sverige är vana vid. Den håller värmen enastående och med olika tekniker och tillbehör kan du grilla direkt, indirekt och röka. Big Green Egg grundades i USA 1974 är ett starkt varumärke som är känt för kvalitet och tradition.

Big Green Egg har ett temperaturintervall på 70-350 °C, så att du kan prova alla olika matlagningstekniker. Grillning, rökning, wokning, ångkokning, (ugns)bakning eller långkok; det är lätt som en plätt på ditt Big Green Egg. Från grillad T-benstek eller entrecôte till en vegetarisk curryrätt och madridsk gryta. Laga mat med ångade ostron, halmrökt carpaccio, asiatisk kycklingsoppa eller en välfylld grönsaksquiche. Ingenting är för märkvärdigt! Och sedan är det naturligtvis dags att smaka... Rena och ärliga smaker med en oöverträffad, karaktäristisk doft och smak. Med ett Big Green Egg, kommer en ny värld att öppna sig för dig. Flytta fram dina kulinariska gränser och överraska dig själv och dina gäster. Låt din kreativitet flöda och njut!

Oavsett om det är iskallt eller värmebölja; EGGet kan användas under alla årstider, hela året runt. Om du tror att man bara kan grilla på sommaren: tänk om! Allt detta håller på att förändras tack vare Big Green Egg. När allt kommer omkring, varför skulle du bara njuta av din kamado under några månader när du kan använda den 365 dagar om året? Den unika, isolerande keramiken, betyder att vädret utanför är irrelevant. Temperaturen i EGGet är lika stabil som alltid, och det spelar ingen som helst roll om det regnar eller snöar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Iittala

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Vintage

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Rosti

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter