Electrolux Ekc7051bow 400v Glaskeramikspis - Vit

Beställ Electrolux Ekc7051bow 400v Glaskeramikspis - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ekc7051bow 400v Glaskeramikspis - Vit inom kategorin Glaskeramikspisar.

Produktinformation

70cm spis i 400V från svenska Electrolux Ekc7051bow-400 från Electrolux är en glaskeramikspis vilket är den mest populära typ av spis idag. Hällen är enkel att göra ren och spisen kan anslutas i vilket som helst kök utan att du behöver byta ut dina kastruller eller ha gas anslutet till fastigheten.

Med 4 värmezoner får du en spis som enkelt kan klara matlagningen till 3-4 personer. Ugnen i denna spis räknas med sina 74 liter, till en mellanstor modell.

Det betyder att du utan problem kan laga mat till 3-4 personer. OBS Spisen levereras exkl.

Se gärna också

Cylinda S 6374 Kb Glaskeramikspis - Vit -5%

När du väljer en keramisk spis får du en flexibel spis som du kan installera i vilket kök som helst. Du behöver inte tänka på att köpa någon specialutrustning, liksom till induktionsspisar och det är bara att koppla den till eluttaget, till skillnad från en gasspis. Cyl-9001703 från Cylinda är dessutom enkel att hålla ren vilket för många av oss är en extra fördel. Spisen är utrustad med 4 värmezoner som passar till den dagliga matlagningen hos ett hushåll på 3-4 personer. Oavsett om det är till den stora släktmiddagen eller oväntade gäster klarar den spis jobbet utan problem. Med en ugn som rymmer 82 liter har du extra stort utrymme och kan laga stora portioner på samma gång. Trött på rengöringen av ugnen? Denna ugn har ett smart ångrengöringsprogram som med hjälp av ånga lossnar fett och matspill från ugnens insida. Allt du ska göra är att hälla vatten i en långpanna och starta ångrengöringsprogrammet. Vid köp av denna spis, medföljer sladd.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mixers Tillbehör

Mixers Tillbehör från Vitamix

Se alla produkter
Sauteuser

Sauteuser från Culimat

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Cylinda

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Smeg

Se alla produkter