Electrolux Ekc6560box Glaskeramikspis - Rostfritt Stål

Beställ Electrolux Ekc6560box Glaskeramikspis - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ekc6560box Glaskeramikspis - Rostfritt Stål inom kategorin Glaskeramikspisar.

Produktinformation

Ekc6560box SteamBake, Energiklass A, Katalysrengöring, HighLight Keramiskt Glas, Ugnsvolym 73 l, Hällkontroll Vred, Ugnskontroll Vred,Framkant, Antal kokzoner 4, Varmluft, Matlagningstermometer, Timer, Mekaniskt lucklås, Mått (HxBxD)(mm) 893-912x596x600, Volt 400, Färg Rostfri Den dubbla ugnen är utformad för mycket mer än att laga stora maträtter för många. Man kan grilla lax i det ena utrymmet och låta degen jäsa i det andra samtidigt ? utan att smak eller lukt blandas. .

Se gärna också

Electrolux Ekc6560bow Glaskeramikspis - Vit

När du väljer en keramisk spis får du en flexibel spis som du kan installera i vilket kök som helst. Du behöver inte tänka på att köpa någon specialutrustning, liksom till induktionsspisar och det är bara att koppla den till eluttaget, till skillnad från en gasspis. Ekc6560bow från Electrolux är dessutom enkel att hålla ren vilket för många av oss är en extra fördel. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Med ett ugnsutrymme på 73 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer. Den har katalyse, vilket betyder att ugnens insidor har en katalytisk emalj som hjälper till att bryta ner fett och smuts så snart ugnen kommer upp på 200°C eller mer. Det är enkelt att sätta in och ta ut maten med hjälp av de medföljande teleskopskenorna. Med den inbyggda stektermometern har du alltid kontroll på matens temperatur när du tillagar den. Det är enkelt att sätta in och ta ut maten med hjälp av de medföljande teleskopskenorna. Det kommer med en sladd när du köper denna spis.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Robert Welch

Se alla produkter
Köttkvarnar manuella

Köttkvarnar manuella från de Buyer

Se alla produkter
Inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner från Siemens

Se alla produkter
Kaffe

Kaffe från Lykke kaffegårdar

Se alla produkter