Electrolux Hoc650f Glaskeramikhäll

Beställ Electrolux Hoc650f Glaskeramikhäll på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Hoc650f Glaskeramikhäll inom kategorin Glaskeramikhällar.

Produktinformation

Glaskeramikhäll med fasad kant Inbyggnadshällens 4 värmezoner betyder att modellen Hoc650f från Electrolux har en passande kapacitet till 3-5 personer. Fördelen med en keramisk spishäll är att de passar in och kan installeras överallt.

De har inte lika snabba temperaturskiftningar som induktionshällar men fördelen är att du kan fortsätta använda dina kastruller, pannor och grytor - och slipper att gå ut och köpa nytt. Och så är de dessutom lätta att hålla rena.

Inbyggnadshällens fasade kant ger ett snyggt stilrent uttryck i köket. Inbyggnadshällens bredd är 590 mm och djupet är 520 mm. .

Se gärna också

Gram Kk7520-90 T Glaskeramikhäll

Inbyggnadshällens 5 värmezoner betyder att Kk752090t från Gram är ett bra alternativ till dig som är medlem av ett större hushåll på 5+ personer eller till dig som vill ha extra plats och flexibilitet vid matlagningen. En keramisk inbyggnadshäll är enkelt att hålla ren och du kan enkelt få bort fettstänk och matrester från den glaskeramiska ytan. Och till skillnad från om du köper en induktionshäll kan du fortsätta använda din vanliga köksutrustning. Inbyggnadshällens fasade kant ger ett snyggt stilrent uttryck i köket. Inbyggnadshällens mått är: 770x518 mm (Bredd x Djup).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Barnserviser

Barnserviser från Done By Deer

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Bitz

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Bitz

Se alla produkter