Char-Broil

Gas2Coal 2.0 Hybridgrill Gas2Coal 2.0 4+1 Brännare

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Gas2Coal 2.0 Hybridgrill Gas2Coal 2.0 4+1 Brännare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gas2Coal 2.0 Hybridgrill Gas2Coal 2.0 4+1 Brännare i kategorin Gasolgrillar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrillar
Artikelnummer: 10270655
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Gorenje

Se alla produkter
Picknickserviser

Picknickserviser från Sagaform

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Salt

Salt i betydelsen salt i födan är huvudsakligen en av olika jonbundna kemiska föreningar. Vanligt koksalt, eller natriumklorid har den kemiska formeln NaCl. Smaken salt är en av grundsmakerna, vilket gör salt till en av de äldsta och mest allmänt förekommande kryddorna. Saltning är även en viktig konserveringsmetod. Olika koksaltlösningar, så kallad isoton koksaltlösning (fysiologisk saltlösning), förekommer också som spolvätskor och som injektions- och infusionsvätska. Salt för mänsklig konsumtion produceras på olika sätt. Raffinerat bordssalt, grovsalt, oraffinerat havssalt och joderat salt är exempel på detta. Det är ett kristalliserat, vitt, ljusrosa eller ljusgrått, fast ämne. Konsumtionssalt fås från havsvatten eller stenavlagringar. Ätbara bergsalter som bryts i saltgruvor kan vara ljust gråa till färgen på grund av mineralinnehållet. Vissa salt-varumärken för mat innehåller klumpförebyggande medel i små mängder. Salt kan även finnas i öknar som till exempel Death Valley, vilken är en av världens mest kända salt-öknar.