Hoover

Hoover Awmpd410lho8 Frontmatad Tvättmaskin - Vit

6559 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Med plats för 10 kg kläder kan AWMPD 410LH81-S från Hoover klara en bra mängd tvätt. Dubbelskiktet, filtar eller täcken är exempel på textilier som du har möjlighet att tvätta i en tvättmaskin med stor kapacitet. Restfuktigheten i kläderna efter tvätt är 44%. En låg restfuktighet gör att kläderna torkar snabbare. Tvättmaskinens kolfria motor säkerställer en tystare tvätt och förbättrad livslängd för maskinen. Välj en tvättmaskin med en bra energiklass för att spara på vatten och strömförbrukning. Med energiklass A +++ får du en av de mest energivänliga maskinerna på marknaden. Ställ in tvättmaskinen så att den tvättas när det passar dig med smart timer-funktionen. Självdoseringsmedel har flera fördelar. Du undviker att använda för mycket tvål samtidigt som du undviker tvålrester i kläderna efter tvätt. Ett snabbt program kan uppdatera din tvätt på bara 30 minuter. En ångfunktion tvättar dina kläder extra rent eftersom ångan tränger in i klädens fibrer och tar bort all smuts.


Beställ Hoover Awmpd410lho8 Frontmatad Tvättmaskin - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hoover Awmpd410lho8 Frontmatad Tvättmaskin - Vit inom kategorin Frontmatade tvättmaskiner.

Kategori: Frontmatade tvättmaskiner
Artikelnummer: AWMPD410LHO8
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.