Electrolux Ew6f6248g7 Frontmat. Tvättmaskiner - Vit

Beställ Electrolux Ew6f6248g7 Frontmat. Tvättmaskiner - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Ew6f6248g7 Frontmat. Tvättmaskiner - Vit inom kategorin Frontmat tvättmaskiner.

Produktinformation

Vår utmärkta PerfectCare 600 tvättmaskin med SensiCare System justerar längden på programmet efter tvättmängden, och använder mindre energi och vatten samt förhindrar att plaggen tvättas för länge. Det gör det möjligt för ekonomiska tvättcykler även för den minsta tvättmängden.

Varje fiber behandlas och plaggen blir mjukare Vår SoftPlus funktion förblandar och distribuerar sköljmedlet jämnt. Säkerställer att varje fiber i varje plagg i tvätten blir mjukt och luktar fräscht längre.

Antiallergiprogram för bättre rengöring Vårt anti-allergiprogram kombinerar vattenånga med ett högpresterande tvättprogram för att avlägsna bakterier från plaggen. Mindre energi, mer tid Med vår Eco TimeManager kan du ändra tvättprogrammets längd till den tid du har tillgänglig.

Det sparar både tid och energi utan att kompromissa med den grundliga omsorgen dina plagg får. Rena kläder när det passar dig Justera programstarten så att den passar ditt schema med fördröjd start-funktion i tvättmaskinen.

Tvätten är klar att plockas ut när du önskar. Det bekvämaste sättet att tvätta. .

Produkter från kända varumärken
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Aeg

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Iittala

Se alla produkter
Assietter

Assietter från House Doctor

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Byon

Se alla produkter