Sidan innehåller annonslänkar
Tefal

Tefal Uno White Fritös

523 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fritösen Tefal UNO kompakt modell med hög kapacitet Spara utrymme i köket med den kompakta fritösen UNO från Tefal! Trots den blygsamma storleken är UNO tillräckligt stor för att du ska kunna laga friterad mat till hela familjen. Kapaciteten på 1 kg är perfekt för 4 personer. Dessutom kan handtaget fällas ned så att fritösen utan problem får plats på köksbänken eller i skåpet. Fritösen har flera smarta funktionen som gör den lätt att använda ett praktiskt fönster i locket ger dig fullständig överblick över tillagningen och den reglerbara temperaturen (150–190 °C) gör det möjligt att tillaga många olika rätter. Kapacitet för en familj, kompakt utförande Trots den blygsamma storleken kan du laga friterade rätter för ungefär 4 personer, samtidigt som du får mer utrymme i köket. Hög kapacitet Kapacitet för 1 kg mat, perfekt för fritering av ungefär portioner. Enkel förvaring Tack vare den kompakta designen med nedfällbart handtag tar UNO lite plats i köket. God insyn Praktiskt fönster i locket som gör att du kan följa tillagningen noggrant. Friterar alla typer av mat Den reglerbara termostaten ger dig större flexibilitet att tillreda mänga olika rätter. Smart lock Det smarta locket öppnas automatiskt och gör matlagningen enklare. Avrinningsläge Lyft upp fritöskorgen till avrinningsläget så att överflödigt fett rinner bort.


Jämför produkt Tefal Uno White Fritös online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tefal Uno White Fritös i kategorin Fritöser här hos oss.

Kategori: Fritöser
Artikelnummer: FF203130
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fritös

Fritös är ett köksredskap för att fritera mat. Anordningen har en korg av metall för maten. Korgen sänks ner i ett tråg av olja som håller en temperatur på 140-200 °C. Fritöser är vanliga i restaurangkök men finns även i hemmen. Felaktigt hanterade utgör de en säkerhetsrisk, eftersom olja lätt fattar eld.