Sidan innehåller annonslänkar
Taurus

Taurus Fry Solution 1,5 L Fritös

838 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Välsmakande och snabb fritering med Taurus kompakta fritös Fry Solution. Det är en kompakt fritös som erbjuder snabba resultat tack vare sin stora effekt på 2000W. Temperaturregulator från 150 till 190ºC Emaljerad 1,5L behållare Kompakt format Korg med 0,5 kg kapacitet för potatis Avtagbart korghandtag


Beställ Taurus Fry Solution 1,5 L Fritös på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Taurus Fry Solution 1,5 L Fritös inom kategorin Fritöser.

Kategori: Fritöser
Artikelnummer: TAU-973971000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Fritös

Fritös är ett köksredskap för att fritera mat. Anordningen har en korg av metall för maten. Korgen sänks ner i ett tråg av olja som håller en temperatur på 140-200 °C. Fritöser är vanliga i restaurangkök men finns även i hemmen. Felaktigt hanterade utgör de en säkerhetsrisk, eftersom olja lätt fattar eld.