Sidan innehåller annonslänkar
Exxent

Fritös en bassäng 8 L

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fritös en bassäng 8 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fritös en bassäng 8 L i kategorin Fritöser här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fritöser
Artikelnummer: 10048878
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Oxo

Se alla produkter
Köksmaskiner tillbehör

Köksmaskiner tillbehör från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.