Sidan innehåller annonslänkar
Hoover

Hoover Hhtl544w89n Kylskåp - Vit

3999 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Här får du Hoover HHTL 544W89N för en lägenhet, stuga eller för extra förvaring. Med en höjd av 85 cm och med vit färg kan du få den fristående med ett snyggt utseende. Med bara 39 dB i ljudnivå aut kan detta skåp också stå i ett köksrum, där vardagsrummet och köket möts i ett gemensamt rum för familjen. Dörren är vändbar och kan vridas så att den öppnas i rätt riktning.


Beställ Hoover Hhtl544w89n Kylskåp - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hoover Hhtl544w89n Kylskåp - Vit inom kategorin Fristående kylskåp.

Kategori: Fristående kylskåp
Artikelnummer: HHTL544W89N
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.