Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Lrb1af24w Kylskåp - Vit

Jämför produkt Electrolux Lrb1af24w Kylskåp - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Lrb1af24w Kylskåp - Vit i kategorin Fristående kylskåp här hos oss.

Produktinformation

300 Kyl Lrb1af24w Oändligt många förvaringslösningar Det finns alltid plats för dina inköp med OptiSpace. Massor av lagringsalternativ gör det enkelt att hitta en plats för större matvaror.

Men om det behövs ännu mer utrymme kan lådorna tas bort Det finns alltid plats för dina inköp med OptiSpace. Massor av lagringsalternativ gör det enkelt att hitta en plats för större matvaror.

Se gärna också

Liebherr Rsfe5220 Kylskåp - Stål Look

EasyFresh Med vår EasyFresh-låda behåller dina nyinköpta grönsaker sin fräschör hemma. Om du gärna handlar frukt och grönt utan plastförpackning är det här den perfekta förvaringsplatsen. Tack vare att lådan är tättslutande gör själva livsmedlen att luftfuktigheten ökar. Det håller dina färskvaror färska längre. Pekskärm Rörande enkelt: Med pekskärmen är det både lätt och intuitivt att ställa in din Liebherr. På displayen visas alla funktioner överskådligt och strukturerat. Med en lätt tryckning med fingertoppen kan du utan problem välja de önskade funktionerna och kontrollera temperaturen i kylskåpet. Försänkt handtag Speciell och funktionell: Tack vare det försänkta handtaget som monterats vertikalt och är genomgående ergonomiskt är det ingen konst att öppna apparaten. Dessutom gör det moderna och puristiska utförandet att handtaget passar perfekt i det handtagsfria köket. SmartDeviceBox för eftermontering Vill du vara rustad för en framtid i ett smart hem? Med Liebherr får du hjälp på vägen: Du kan eftermontera en SmartDeviceBox så att ditt kylskåp från Liebherr kan kopplas upp på nätet. SmartDeviceBox kan integreras med några enkla handgrepp och öppnar genast upp för alla möjligheter som den digitala världen erbjuder. SteelFinish Gillar du avskalad och fräsch elegans i köket? Då ska du välja en Liebherr med SteelFinish-yta. Colaminat-materialet med vertikal borstning har stor likhet med rostfritt stål utseendemässigt och det är robust och lätt att rengöra. Den stilfulla looken kompletteras perfekt med de silverfärgade, lackerade sidoväggarna. InteriorFit Fullända det puristiska utförandet i köket: Våra kylapparater är perfekt anpassade till en 60 cm djup nisch. Det enda som tydligt sticker ut är dörren så att du alltid kommer åt det försänkta handtaget och hävstångshandtaget. Detta gör att köket alltid är i blickfånget – med din Liebherr som medelpunkt och höjdpunkt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elscootrar  Elsparkcyklar

Elscootrar Elsparkcyklar från Ninebot by segway

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Alessi

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Mitt & ditt

Se alla produkter
Satin påslakanset

Satin påslakanset från hemtex

Se alla produkter